Veelgestelde vragen

ContactAfspraak

Maak kennis met KAPMES

Onze core business is merken helpen met hun reputatie. Op basis van jouw specifieke situatie en behoeften adviseren we een gepast branding traject. Binnen zo een traject bieden wij 3 dingen: strategie, creatie en activatie. Meer info over onze aanpak vind je hier.

We helpen je met het bouwen van een oprecht merk waarmee je je ideale klant aanspreekt. We beloven creativiteit en innovatieve ideeën, staan voor transparantie en doeltreffendheid.

Ons klanten zijn divers, maar in de kern toch gelijkaardig. Ambitieuze ondernemers, met elk hun unieke en innovatieve identiteit. Wij houden van klanten met een hands-on mentaliteit en een groei mindset. De belangrijkste factor om met ons samen te werken is je drive.

Goed dat je jezelf die vraag stelt! Wij werken graag samen met gelijkgestemde partners. Daarom ontwikkelde wij een korte test om uit te maken of wij bij jouw bedrijf passen. Doe de test en kom erachter!

Wij zijn op verschillende manieren te bereiken, dus voor ieder wat wils! Neem vrijblijvend contact met ons op of kom eens langs voor een babbel met onze eigen KAPMES koffie. 

Het is essentieel voor ons om jullie situatie te begrijpen. Zowel de call als de meeting zijn daarom vrijblijvend.

Het is niet nodig dat jouw bedrijf gelegen is in Hasselt. Wij bieden de mogelijkheid aan om telefonisch of via videocall met ons in contact te staan. Daarnaast is er ook altijd de mogelijkheid dat we meeten op een locatie naar keuze.

KAPMES Branding

Bij KAPMES gaat Branding over het creëren van een fundamentele strategie, duidelijke, creatieve merkidentiteit en oprechte communicatie.

Op deze manier ga je de zichtbaarheid van je bedrijf verhogen en zorg je ervoor dat je merk wordt opgemerkt met de juiste associatie door de juiste mensen. 

Mensen denken hierbij direct aan een logo. Een mooi en herkenbaar logo is zeker belangrijk, maar is slecht een deel van een groter geheel.

Een branding bureau kent de kneepjes van het vak. Zij kunnen helpen met enkele zaken uit handen te nemen zodat jij je kan focussen op jouw bedrijf.  Ontzorgd, gespecialiseerd, kent de markt, daagt je uit. klankbord, strategisch en uitvoerend. Ondersteunende factor.

Bij ons ben je geen eenmalige klant, maar wij zijn jouw groeipartner op lange termijn. Wij streven samen met jouw naar innovatie, oprechtheid en transparantie. Waarbij we niet enkel teren op jarenlange ervaring, maar ook een strategie die meermaal bewezen heeft zijn werk te doen. Out of the box denken, met een hoek af? Dan ben je bij KAPMES aan het juiste adres!

Heb jij het gevoel dat je uitstraling niet (meer) overeenkomt met de richting die je met je merk uit wilt? Dan is een rebranding aangeraden.

Veranderen om te veranderen is zeker niet nodig. Laat ons jouw bedrijf eens onder de loep nemen om te kijken waar er ruimte is voor verbetering. Neem hiervoor contact met ons op en we gaan samen  aan de slag.

Een rebranding is een lange termijn investering in je bedrijf. Dit verdient zich terug mits een consequente aanpak en volharding. Wij volgen samen jouw de resultaten op en kijken waar bijsturing nodig is.  

KAPMES diensten

Je kan voor verschillende zaken bij ons terecht zoals: 

 • Strategie
  • Onderzoek en bevraging
  • Kernidentiteit, positionering en waardevoorstel
  • Merkarchitectuur
 •  Creatie
  • Visuele identiteit
  • Verbale identiteit en messaging
  • Audio, motion en sensory-identity
 • Activatie
  • Digital marketing
  • Webdesign
  • Lancering
  • Foto & Video
  • Creatieve campagnes
  • Print

Maar KAPMES is er vooral om je bij te staan met je gehele merk beleving. Meer info vind je hier.

Stel jezelf de volgende vragen:

 1. Behaal ik de gewenste resultaten?
 2. Herkennen mensen mijn merk?
 3. Straalt mijn merk uit, waar ik, mijn bedrijf, product of dienst voor sta?

Is het antwoord op deze vragen nee of heb je geen flauw benul? Dan is het tijd om ons te contacteren. Laten we samen jouw merk(identiteit) en/of huisstijl eens onder de loep nemen. Samen gaan we op zoek naar verbetering zodat je op alle vragen volmondig ‘JA’ zal kunnen antwoorden!

Relevante socials versterken je online merkimago! Als branding bureau kunnen we dus niet anders dan jou hier in bijstaan. Het opzetten, onderhouden en/of optimaliseren van social media is ons dan ook op het lijf geschreven. we bieden verschillende formules aan voor verschillende noden.

Een beeld zegt meer dan 1001 woorden. Neem daarom eens een kijkje in onze verzameling van voormalige en huidige projecten.