HOTSMOEL Hot sauce

Een heet idee voor het goede doel! 🔥

Ben jij niet bang om je smaakpapillen uit te dagen? Dan is HOTSMOEL, onze unieke hotsauce ontwikkeld voor de Warmste Week, jouw ticket naar een wereld vol pittige passie en weldadigheid.

HOTSMOEL, onze unieke hot sauce ontwikkeld voor de Warmste Week, een ticket naar een wereld vol pittige passie en weldadigheid. Hét moment om onze kennis van branding en design om te zetten in een realworld product voor het goede doel.

Ontdek nu meer

Redefining the Spice of Branding (en Hotsauce)

Een hete saus die niet alleen je mond in vuur en vlam zet, maar ook warmte brengt in de harten van velen

Met elke verkochte fles ‘HOTSMOEL’ belooft KAPMES niet alleen een explosie van smaak maar ook van vrijgevigheid. De opbrengst gaat regelrecht naar ‘de Warmste Week’.

Dus eigenlijk geef je aan het goede doel en krijg je daarbij gratis een ervaring die je waarschijnlijk nooit meer vergeet (en je smaakpapillen ook niet)

Met elke verkochte fles ‘HOTSMOEL’ beloofde KAPMES niet alleen een explosie van smaak maar ook van vrijgevigheid. De opbrengst ging regelrecht naar ‘de Warmste Week’.

Dus eigenlijk gaf je aan het goede doel en kreeg je daarbij gratis een ervaring die je nooit meer zou vergeten (en je smaakpapillen ook niet).

Hotsmoel hot-sauce KAPMES

Een gezamelijke inzet voor 'De Warmste Week'!

We moedigen jou en alle andere Hotsmoelen aan om onze vurige actie te verspreiden! Koop één of meer flesjes en deel je HOTSMOEL-moment met ons en de wereld op sociale media! Jouw share zal ons ongetwijfeld vanbinnen verwarmen!

Wie weet win je zelfs iets lekkers!

Deel je pikante avontuurtjes online met je vrienden.

(Tijdelijk) niet meer verkrijgbaar!

HOTSMOEL hot sauce verpakking voor en achter

We snappen je brandend verlangen maar onze overheerlijke HOTSMOEL hot sauce voor is tijjdelijk niet verkrijgbaar!

Bedankt aan iedereen die een flesje kocht t.v.v. De Warmste week! samen zorgden we ervoor dat er een mooi bedrag ingezameld werd voor Opgroeien zonder zorgen.

Gedaan met dat brandend verlangen! Bestel nu je eigen overheerlijke HOTSMOEL hot sauce voor thuis met of bij vrienden en familie!

Naar de productpagina

Volg onze socials voor meer info over wanneer HOTSMOEL terug komt!

#HOTSMOEL #KAPMES

SHARE is CARE

CreatiefStrategischInnovatiefTo the point

wie is kapmeswat doet KAPMES