WEBDESIGN

Ben je op zoeknaar webdesignmet een hoek af?

Enter: KAPMES.
KAPMES_Webdesign_DeLou

Wanneer moet je denkenaan een nieuwe website?

Je hebt er geen

Vandaag is een onderneming zonder website onlogisch, je doelpubliek verwacht simpelweg dat ze (alle) informatie over je bedrijf online kunnen terugvinden. Bijkomend creëer je met een professionele website een betrouwbaar imago en, wanneer goed gebouwd, verhoogt het aanzienlijk de kans op nieuwe klanten.

Start-up

Ben je een ambitieuze starter en heb je goesting om de toekomst te veranderen? Wil je een impact achterlaten met je concept? Dan heb je een website nodig die de aandacht trekt, een sterke eerste indruk achterlaat en je onderscheidt van de concurrentie.

Dekt de lading niet meer

Heb je de indruk dat je website niet meer je bedrijfsidentiteit reflecteert? Of voelt het gewoon verouderd en niet meer toekomstbestendig? Zorg ervoor dat de perceptie rond je merk on point blijft en onderhoud je online aanwezigheid.

Waarom je bestaandewebsite vernieuwen?

Ondermaatse vindbaarheid

Google verandert continu, jouw website dus best ook. Wij passen geavanceerde SEO-technieken toe, zodat jouw website hoger scoort in zoekmachines en potentiële klanten zo jou gemakkelijker en op het juiste moment kunnen vinden.

Niet gebruiksvriendelijk

Intuïtieve navigatie, duidelijke call-to-actions en aantrekkelijke gebruikersinterfaces zijn uitermate belangrijk voor maximale conversie. We bedenken een doordachte navigatie, logische architectuur en gebruiksvriendelijke interfaces om de interactie en conversie te optimaliseren.

Oubollige uitstraling

Webdesign is voortdurend in ontwikkeling, en jouw website zou continu moeten evolueren inclusief een up-to-date design. Onderscheid je door in te zetten op een uniek webdesign op maat van je merkidentiteit en bedrijfsdoelen.

Hoge bounce rate

Als mensen naar je site komen, wil je dat ze rondklikken en ontdekken wat je te bieden hebt. Een oude website zal (90% van de) gebruikers snel doen vertrekken omdat oudere sites moeilijker te navigeren zijn, waardoor klanten elders op verkenning gaan.

Geen leadgeneratie

Een website dient in eerste instantie om jouw bedrijfsinformatie op een heldere en overzichtelijke manier bij je doelpubliek over te brengen. Hierna is een goed gemaakte website zo gebouwd dat de geinteresseerde bezoeker niet twijfelt en contact opneemt.

Hoe wij eenwebsite opbouwen?

Neem meteen contactop voor jouw webdesign.

Bij KAPMES zijn we gepassioneerd door het onderzoek naar de essentie, het beogen van oprechte visies, de kruisbestuiving tussen branding & innovatie en het creëren van zinvol design.

3 dingen die we beloven.

1. We zijn high-end designers.

2. We reserveren tijd voor je project.

3. No shit leaves the shop.